fbpx
illu_peppers

The legend of El Cabrón

Ga zitten, amigo, terwijl je meenemen op een smaakvolle reis door de tijd. In dit verhaal bestormen de gebroeders Cabrón de culinaire wereld, one taco at a time. Op deze pagina lees je het 100 procent feitelijke, volledig ongelogen verhaal van de hermanos en het ontstaan van El Cabrón.

Bestel online Reserveer direct

TAco's door El Cabrón
El Cabrón gamba's met limonade
El Cabrón burrito met kaas, babymais en rijst

¡Viva Mexico!

Eens, lang geleden (nou ja, niet zo lang), besloten twee dappere broers hun stoute schoenen aan te trekken en Zuid-Amerika te verkennen. Nadat ze door de Andes zwierven, de salsa dansten en verdwaalden in de Amazone, stuitten ze op een magische plek: ¡México! Hier, tussen de cactussen en mariachibands, vonden ze de ware liefde – niet in de vorm van een señorita, maar in de vorm van taco’s, burrito’s, en jalapeños.

Nacho saladebowl met dips en limonade

Ons restaurant

Na hun epische reis kwamen de hermanos terug uit Mexico met een buik vol enchilada’s en een hart vol passie. Hun bagage? Een vracht aan Mexicaanse recepten, een droom, en mogelijk wat illegaal gesmokkelde jalapeños. Met een Spotify-afspeellijst vol mariachi-hits en een keuken die op het punt stond om te ontploffen, begonnen ze te koken. Het resultaat is El Cabrón: een prachtig restaurant waar je je buik vol kan eten met authentiek Mexicaans eten.

Sandwich met babymais bij El Cabrón

Over onze naam

“Waarom El Cabrón?”, vraag je je misschien af. Onze helden zijn niet alleen verliefd op het Mexicaanse eten, ze zijn ook fanatieke binge-watchers van Mexicaanse televisieseries zoals ‘Narcos’. Het woord ‘Cabrón’ vliegt daar vaker rond dan kogels in een schietpartij en is net zo pittig en brutaal als de smaken die we serveren. El Cabrón is meer dan een naam; het is een houding, een levensstijl, een knipoog naar de cultuur die ons heeft geïnspireerd om de meest badass Mexicaanse gerechten van Nederland te serveren.

Burger met patat en mayonaise bij El Cabrón

Volg ons

illu_avocado